Altijd Opgeladen Onderweg: De 2-in-1 Magnetische Powerbank

0 Comments

Altijd Opgeladen Onderweg: De 2-in-1 Magnetische Powerbank

Wil jij onderweg of thuis eenvoudig jouw smartphone of tablet op kunnen laden? Een lege batterij is ontzettend vervelend, zeker wanneer je aan het reizen bent. Gelukkig is dat met deze magnetische powerbank eenvoudig opgelost! Met deze 2-in-1 draadloze powerbank kun je jouw telefoon eenvoudig en snel opladen, zowel met als zonder kabel. Hierdoor hoef je je geen zorgen meer te maken over bereikbaarheid en kun je ook altijd navigeren en gebruikmaken van apps.

Magnetisch Ontwerp voor Ultimate Gemak

Deze powerbank heeft een slim en handig ontwerp met een magnetische achterkant. Hierdoor kun je de powerbank eenvoudig aan de achterkant van je telefoon bevestigen. Het is geschikt voor vrijwel elke smartphone die draadloos opladen ondersteunt, inclusief merken zoals Apple, Samsung, Huawei en Xiaomi. Zeg vaarwel tegen lastige kabels en gedoe met het aansluiten van je apparaat.

Zowel Draadloos als Bedraad Opladen

Of je nu jouw smartphone, tablet, of een ander apparaat wilt opladen, deze powerbank kan het aan. Je kunt de powerbank eenvoudig aansluiten via USB of USB-C. De powerbank is voorzien van zowel een normale USB- als een USB-C-output, die afzonderlijk van elkaar of tegelijkertijd kunnen worden gebruikt. De USB-C-output ondersteunt snel laden, zodat jouw apparaat in een mum van tijd weer volledig is opgeladen.

Compact en Draagbaar Ontwerp

Deze powerbank is ontworpen met mobiliteit in gedachten. Het heeft een slank en plat ontwerp, waardoor het gemakkelijk in je zak past en je jouw telefoon zelfs kunt blijven gebruiken terwijl deze wordt opgeladen. Het compacte formaat maakt het perfect voor onderweg, zodat je nooit meer met een lege batterij zit.

Ervaar de Voordelen Nu Zelf!

  • Met Display: De powerbank is uitgerust met een handig display waarop je eenvoudig kunt aflezen hoe vol de powerbank nog is.

  • Quick Charging Technologie: Dankzij de 22.5 W snel laad output hoef je nooit lang te wachten totdat je telefoon weer opgeladen is. De draadloze output is 15 W, wat zorgt voor snelle laadtijden.

  • Stijlvol Design: Naast de praktische voordelen is deze powerbank ook nog eens een stijlvolle toevoeging aan jouw telefoon.

Specificaties:

  • Vermogen: 10.000 mAh
  • Gewicht: 250 g
  • Output: 22,5 W (Quick Charge), 15 W (draadloos)
  • Afmetingen: 104 x 68 x 19 mm

Kortom, met deze 2-in-1 magnetische powerbank ben je altijd voorzien van de nodige stroom, waar je ook bent. Wacht niet langer en ervaar de voordelen van deze krachtige en veelzijdige powerbank zelf. Bestel de powerbank nu via deze link en zeg vaarwel tegen lege batterijen!

Back to main blog